Loading...
Home/Over ons
Over ons 2020-08-28T08:37:23+02:00

Over ons

De naam “Eigen-Wijs in Zorg” staat voor jóúw eigen wijze en eigen-wijsheid. Jouw mogelijkheden, talenten, behoeftes en wensen wijzen ons de weg in onze begeleiding. Op je eigen wijze leer jij het best en het snelst en daar liggen dus je grootste kansen om je te kunnen ontwikkelen naar zelfstandigheid en een zinvol leven. Jouw eigen-wijsheid is de sleutel naar meer geluk en een soepeler en fijner leven.

Mensen ondersteunen in hun eigen kracht

De naam Eigen-Wijs in Zorg gaat natuurlijk ook over onze eigen wijze van zorgverlening. Het is ons dagelijks werkplezier om mensen te ondersteunen in hun eigen kracht. We zijn eigen-wijs als het gaat om een stap terug zetten als het kan. Onnodige afhankelijkheid van hulpverlening is ons een doorn in het oog! Maar we zetten ook een stap extra als het nodig is. Onze kleinschaligheid maakt ons flexibel om mee te bewegen met wat er daadwerkelijk nodig is in elk moment. We zijn in geval van nood liever eigen-wijs met een appje om 20:30 uur, dan met een crisis morgen. En we hebben onze geheel eigen wijze van hulpverlening en dat betekent géén standaard oplossingen die we op iedereen toepassen.

Een gediplomeerd en bevlogen team

De begeleiding van Eigen-Wijs in Zorg richt zich altijd op het stimuleren van je eigen kracht, je zelfredzaamheid en je vermogen om te anticiperen. We zien je graag groeien en (op)bloeien! We genieten als jij geniet en vooruit gaat. En we hebben een brede verscheidenheid aan professionele kennis en ervaring in huis om je daarbij te helpen. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan externe expertise om mee samen te werken als dat in jouw voordeel is.

Eigen-Wijs in Zorg bestaat uit een kleinschalig en zeer toegewijd team van gediplomeerde en deskundige professionals – met ruime ervaring binnen de Gehandicaptenzorg (Z-verpleging), de Geestelijke Gezondheidszorg, de Jeugdhulpverlening, Casemanagement GGZ, de Kinder- en Jeugdpsychiatrie (met name autismespectrumstoornissen), Job-coaching en het Algemeen Maatschappelijk Werk.

Wij zijn Louise Zeelen, Jacqueline Lousberg, Hetty Koenraads, Dave Geelen en Frank Mackenschins. Wil je meer over ons weten, klik dan hier.

 

Eigen-Wijs in Zorg is gecertificeerd in het kader van de Harmonisatiewet Kwaliteitszorg (HKZ).

Onze medewerkers zijn geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).