Loading...
Dave Geelen 2018-03-12T16:48:41+01:00

Dave Geelen

Geboren op 5-12-1983 te Ell en opgegroeid in Kelpen waar ik ook de basisschool heb genoten. Hierna heb ik in 5 jaar de HAVO doorlopen op de SG St. Ursula te Horn. Aansluitend heb ik met veel plezier in de logistiek gewerkt. In deze periode ben ik meer over mijzelf gaan nadenken. Mijn moeder had altijd als thuisbegeleidster gewerkt en mede door haar motiverende woorden en verschillende van haar collega’s heb ik besloten in 2010 te beginnen aan de opleiding SPW MBO-4. In deze tijd heb ik stage gelopen bij Combinatie Jeugdzorg in Heibloem (De Widdonck). Hier werkte ik in een behandelgroep voor kinderen tussen de 10 en 15 jaar met een hechtingsproblematiek. In deze tijd heb ik samen met iemand anders judoprojecten verzorgd op BSO de Widdonckschool te Heibloem en VSO-school ‘de Ortholaan’ te Weert.

Na mijn stage, en inmiddels gediplomeerd SPW’er, heb ik gewerkt op een WBC van PSW Midden-Limburg te Heythuysen en tevens één op één begeleiding gegeven aan een jongeman met een ASS-stoornis.

Door mijn steeds groeiende ervaring als judoleraar en het daarbij in contact komen met de verschillende doelgroepen waar ik nu mee mag werken, steeds meer interesse gekregen om ambulant te gaan werken.

Via een kennis in contact gekomen met Eigen-Wijs in Zorg en tot op heden ben ik nog steeds erg blij met het feit dat ik onderdeel mag zijn van een geweldig team.

De afwisseling van de verschillende cliënten en hun problematieken en de leuke en kundige collega’s maakt het werken erg plezierig. Door de flexibele werktijden en het begrip van het team voor mijn hobby (Judo) heb ik de tijd gevonden om op verschillende basisscholen in Midden-Limburg te kunnen beginnen met schooljudo, dit zijn judoprojecten van 6 weken waarin de kinderen kennismaken met de judosport. Sinds februari 2017 werk ik vanuit een eigen organisatie genaamd ‘Judo Ryu Leudal’ en bied lessen in een basisschool te Heythuysen.

Hierin vind ik bijna net zo veel voldoening als in het werken voor Eigen-Wijs in Zorg. Vooral de combinatie van deze twee maakt het voor mij een prettige manier om mijn boterham te verdienen, die soms (ik mag het eigenlijk niet eens zeggen) zelfs niet eens lijkt op werken.

Eigen-Wijs in Zorg

Casemanagement, ambulante en gezinsbegeleiding, opvoedingsondersteuning, training van vaardigheden en zelfstandigheid & begeleiding bij zelfstandig wonen.