Loading...
Frank Mackenschins 2020-08-28T08:40:06+02:00

Frank Mackenschins

Een krachtige, rustige kracht achter de schermen van Eigen-Wijs in Zorg. Ik heb Eigen-Wijs in Zorg zien groeien. Stap voor stap worden de bouwstenen gestapeld, wat brengt dat er inmiddels een stevige kleinschalige en professionele organisatie staat met certificering, medewerkers, contracten met gemeenten enzovoorts.

Deze groei leidt onherroepelijk tot meer algemene administratie en werkzaamheden – hierin help ik mee om de professionaliteit te behouden en dit vind ik ook leuk om te doen.

Hoe hoog de bouwstenen gestapeld gaan worden, is niet het allerbelangrijkste. Groei is mooi als de begeleiding en de kwaliteit voor die begeleiding en het plezier wat medewerkers dagelijks hebben niet uit het oog wordt verloren.

Ik hou van gezellig kaarten met mijn vrienden, wandelen, in de natuur zijn, koken. Ook hou ik van activiteiten als parachute springen – wat een belevenis. Je zo vrij als een vogel mogen voelen is heerlijk.

Eigen-Wijs in Zorg

Casemanagement, ambulante en gezinsbegeleiding, opvoedingsondersteuning, training van vaardigheden en zelfstandigheid & begeleiding bij zelfstandig wonen.