Home/Nieuws archief/Het is lente! Tijd voor een nieuw jasje voor Eigen-Wijs in Zorg.

Het is lente! Tijd voor een nieuw jasje voor Eigen-Wijs in Zorg.

Het is lente. De natuur vernieuwd zich en fris groen ontluikt. Juist in deze tijd denken we actief na hoe we nog beter van dienst kunnen zijn. Daarbij past een vernieuwde en eigentijdse website. Neem een kijkje op: www.eigen-wijsinzorg.nl De komende tijd gaan we weer verder met onze ontwikkeling van onze kleinschalige organisatie.

Even voorstellen… Jacqueline Lousberg

“Mensen vooruit helpen, dat wil ik graag doen”

U heeft haar vast al eens gezien of gehoord. Jacqueline Lousberg is de opgewekte, integere aanwinst van Eigen-Wijs in Zorg. Ze is sinds 2011 werkzaam bij Eigen-Wijs in Zorg als ambulant begeleider en doet dit allemaal met veel plezier en betrokkenheid: “Mensen vooruit helpen zit bij mij echt diepgeworteld.” Jacqueline werkt sinds 1984 in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en/of een psychische aandoening en de thuiszorg. Ze heeft een afgeronde opleiding Z-verpleegkundige, KV/JW en is tevens job coach.

Haar kernwaarden bepalen mede het karakter van Eigen-Wijs in Zorg: doelgericht, respectvol, zorgvuldig en met grote betrokkenheid richting de mensen voor wie ze werkt.

Wij werken dagelijks met veel enthousiasme met als motto: Naar eigen kracht door Eigen-Wijze zorg!

Heeft u wensen of vragen? Stel ze gerust!

Door | 2018-03-12T16:45:49+01:00 mei 8th, 2014|Nieuws archief|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie