Home/Nieuws archief/Met ambitie voor gezonde groei en met trots, verwelkomen we deze week onze nieuwe medewerkster om Eigen-Wijs in Zorg te versterken:

Met ambitie voor gezonde groei en met trots, verwelkomen we deze week onze nieuwe medewerkster om Eigen-Wijs in Zorg te versterken:

Hetty Koenraads.

Hetty is gestart bij Eigen-Wijs in Zorg als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige. Met een achtergrond als maatschappelijk werker heeft ze brede kennis van zowel sociaal-emotionele problemen als financieel materiële zaken en regelingen.

Ze heeft zich ontwikkeld in de kinder- en jeugdpsychiatrie en in het bijzonder op het gebied van autismespectrumstoornissen als behandelaar voor kinderen en hun ouders. Haar kracht ligt op het gebied van pedagogische begeleiding, gezinsbegeleiding en aanpak van persoonlijke problemen.

Zij kenmerkt zich door maatwerk, buiten kaders durven denken, achter de cliënt gaan staan en durven pleiten voor zaken die nodig zijn. Hierbij staat niet het probleem centraal maar wordt gekeken naar de gehele situatie. In elke cliënt ziet zij de uitdaging op zoek te gaan naar mogelijkheden die tot dan toe onderbelicht of onbenut zijn gebleven. Zodat de cliënt vanuit hernieuwd vertrouwen zonder of met zo min mogelijk hulp weer verder kan.

Heb je een vraag of opmerking voor Hetty? Je kunt haar bereiken op gsm-nummer 06-38655983 of per mail: hetty.koenraads@eigen-wijsinzorg.nl

We blijven gaan voor goeie, afgestemde zorg die professioneel, eigen-wijs en met passie gegeven wordt!

Door | 2018-03-12T16:45:43+01:00 april 28th, 2013|Nieuws archief|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie