Home/Nieuws archief/Eigen-Wijs in Zorg: aandacht voor kwaliteit, laagdrempeligheid en ieders eigen-wijsheid.

Eigen-Wijs in Zorg: aandacht voor kwaliteit, laagdrempeligheid en ieders eigen-wijsheid.

Eigen-Wijs in Zorg en Ergotherapie Midden-Limburg hebben hun krachten gebundeld. We zijn o.a. gespecialiseerd in het trainen van zelfstandigheid en het leren omgaan met zintuiglijke prikkelverwerking en de invloed die dit heeft op het dagelijks leven van mensen.

Vanuit de passie voor kwalitatieve goede zorg hebben we afgelopen maand een succesvolle presentatie gehouden bij Ergotherapie Midden-Limburg, locatie Roermond, met geïnteresseerden vanuit allerlei hoeken: volwassenen of jongeren met ASS, AD(H)D, ouders van een kind met ASS, arbeidsdeskundige UWV, leerkrachten Speciaal Onderwijs, medewerker leer-werkplaats, Riagg e.d. Door de kleinschalige, laagdrempelige opzet ontstond er een levendige interactie met elkaar. Wij kijken er met een heel tevreden gevoel op terug.

Kon u niet aanwezig kunnen zijn of was u niet op de hoogte van deze presentatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt.

De vakantieperiode staat voor veel mensen voor de deur. Eigen-Wijs in Zorg staat garant voor een goede bezetting. Dit is het hele jaar door goed geregeld en dus ook in de zomermaanden.

Bedankt weer voor het geschonken vertrouwen afgelopen half jaar!

We wensen iedereen fijne en eigen-wijze zomermaanden toe!

Door | 2018-03-12T16:45:44+01:00 juni 30th, 2013|Nieuws archief|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie