Loading...
Home/Nieuws archief/2015 – Alweer bijna een jaar voorbij.

2015 – Alweer bijna een jaar voorbij.

Het is alweer bijna het einde van het jaar 2015. Wat is dit jaar snel voorbij gegaan en wat hebben wij veel gedaan.

 

  • Onze website is geheel vernieuwd en aangepast aan onze huidige dienstverlening. U kunt een kijkje nemen op www.eigen-wijsinzorg.nl
  • Wij hebben voor 2016 Uitvoeringscontracten Gespecialiseerde Jeugdhulp en WMO getekend met alle gemeenten in Midden- en Noord-Limburg. Dit betekent dat we naast PGB onze diensten kunnen leveren middels Zorg in Natura.
  • We hebben positieve reacties mogen ontvangen op de aankondiging in de vorige nieuwsbrief over ons nieuwe toekomstige aanbod rond autisme. Samen met Birgitta Kox van ‘Autrinsiek – expertise in autisme’ ontwikkelen wij trainingen en cursussen op het gebied van autismespectrumstoornissen. Dank voor de positieve ontvangst van dit initiatief. Meer informatie zal snel volgen.
  • De HKZ audit is ook dit jaar weer positief verlopen – hetgeen betekent dat we voldoen aan de eisen rond kwaliteit en uiteraard zijn we hier blij mee.
  • Wat ons het meest raakt: Wij hebben deze maand een cliënttevredenheidsonderzoek (anoniem) uitgevoerd en zijn bijzonder blij met de grote respons van cliënten en de mooie uitslag. Een waar, hartverwarmend kerstcadeau. Dank u wel. De tips die wij gekregen hebben houden ons scherp in het verbeteren en behouden van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zullen de belangrijkste bevindingen van dit onderzoek zo snel mogelijk met jullie delen.

 

Dit maakt dat we dankbaar kunnen terugkijken op een jaar waarin wij veel gedaan hebben en waarbij we kunnen terugkijken op positieve ontwikkelingen.

 

Rest ons nog u allen hele fijne, warme feestdagen toe te wensen, speciaal voor de mensen die het minder makkelijk hebben een hart onder de riem – en voor 2016 alvast veel eigen-wijsheid gewenst!

 

Het team van Eigen-Wijs in Zorg werkt continu aan het behouden en het verbeteren van de kwaliteit van haar diensten. Heeft u tips, opmerkingen of suggesties? Mail gerust naar info@eigen-wijsinzorg.nl

 

Met vriendelijke groet,

Louise Zeelen

Door | 2018-03-27T13:36:44+02:00 december 16th, 2015|Nieuws archief|0 Reacties

About the Author: